luni, 14 octombrie 2013

Dr.OZ:" Indulcitorii nu pun viata in pericol,nu cauzeaza cancer,dar va ingrasa!"




Recent, subiectul indulcitorilor artificiali a fost indelung mediatizat in presa de specialitate, astfel ca nu este de mirare ca celebrul Dr. OZ a dedicat o emisiune intreaga asupra miturilor create in jurul indulcitorilor artificiali.
Dupa ani si ani de studii, a fost dovedit faptul ca nu exista nici o legatura intre consumul de indulcitori artificiali si posibilitatea de a dezvolta diferite tipuri de cancer sau probleme de ordin neurologic.
Insa, a fost dovedit, ca paradoxal, indulcitorii artificiali ingrasa la fel ca zaharul pe care il inlocuiesc. DE CE ?
Intr- adevar, indulcitorii artificiali, care contin putine calorii, ingrasa mai mult decat zaharul !
Explicatia ar fi ca gustul dulce comanda organismului  sa se pregateasca pentru o cantitate mare de calorii. Pentru ca acest lucru nu se intampla, organismul devine confuz si cere mai multa hrana, rezultatul fiind cresterea in greutate. Zaharul si mierea ingrasa la fel de mult.
Care este atunci alternativa la zahar, care, in acelasi timp, sa determine un gust bun, fara sa ingrase ?
Potrivit aceluiasi Dr.OZ, raspunsul ar fi un indulcitor cu o compozitie bazata pe ingrediente naturale, lipsit de inconvenientele edulcorantilor artificiali. Astfel a adus in discutie studiile desfasurate de catre cercetatorii canadieni, care au testat un produs inovator si anume un supliment care functioneaza pe acelasi principiu ca un indulcitor traditional (astfel adaugat in bauturile calde, ofera un gust bun),dar, in acelasi timp, nu doar ca nu ingrasa, dar, ingredientele continute au puternice proprietati de ardere a grasimilor.
Au fost studiate mai multe compozitii, iar ulterior, cea care in perioada de testare clinica a furnizat cele mai bune rezultate, a fost brevetata de catre un laborator renumit si lansat pe pietele din Canada si SUA.
http://velanatur.ro/%20Adaosuri-alimentare-bio/stevia-100-pachetele-indulcitor-natural-zero-calorii